* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Om os


Vi er dynabook. Vi er en dynamisk, ny iværksættervirksomhed, som er bygget på fundamentet af vores fantastiske Toshiba-arv.

Som brancheførende lancerede Toshiba verdens første bærbare computer – T1100 i 1985 og fulgte op med verdens første Notebook-computer – dynabook J-3100 SS001 i 1989.

Disse to bærbare computernyskabelser gjorde det muligt for brugerne at arbejde sikkert, hvor de ville, og det har defineret nutidens marked for mobile computere. Toshiba har lige siden altid leveret prisbelønnede innovative produkter og tjenester, der integrerer den nyeste teknologi og et flot design, samtidig med en enestående kvalitet og pålidelighed.

Sharp Corporation købte 80,1 % af Toshibas computervirksomhed i oktober 2018, og fra og med den 1. april 2019 vil denne virksomhed globalt være kendt som "dynabook".

Vores brand er mere end et navn eller logo; det er selve indbegrebet af vores kultur og vores værdier. Disse forbliver stærke i dynabook Europe via vores højtspecialiserede medarbejdere, der har en stor viden på området, vores prisvindende produkter, vores opmærksomhed på kvalitet, sikkerhed og innovation samt vores fokus på tillid og etablering af længerevarende partnerskaber.

Få mere at vide om forskellen ved dynabook:

Ændringen er klar

Společnost Dynabook Inc. (starý název společnosti je Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) a její pobočky byly dne 1. října 2018 odtrženy ze skupiny Toshiba Group.

Få mere at vide