ADGANG TIL ALLE OMRÅDER. FOR ALLE.

Vi er 100 % engageret i at skabe en omfattende oplevelse for alle dets brugere, uanset handikap eller aldersrelaterede begrænsninger. Derfor er det i konstant udvikling og under teknisk forbedring, specielt hvad angår tilgængelighed.

Vores websted er udviklet til at være kompatibel med de hjælpeteknologier, der anvendes af mange webbrugere, samt til at levere en omfattende brugeroplevelse. Vi har på nuværende tidspunkt foretaget mange forbedringer til vores websted og fortsætter med at forbedre den generelle oplevelse af vores tilstedeværelse på internettet.

Vi har sikret, at vores websted er uafhængigt af enheder – du kan med andre ord navigere på det med såvel et tastatur og en mus som hjælpeenheder og opnå tilsvarende funktionalitet.

I forbindelse med læsevenlighed kan brugere af vores websted tilpasse tekst til deres foretrukne størrelse, og vi har sikret, at kontrasten mellem farver og lysstyrke på såvel baggrunde som forgrunde er inden for etablerede retningslinjer for forbedret læsbarhed.

Vi anvender ikke farver som den eneste metode til at fremhæve en funktion, og vi har ikke anvendt blinkende indhold, der kan forårsage forstyrrelser eller negative effekter.

Hvor det er passende har vi inkluderet alternativt indhold til at vise billeder med henblik på at sikre, at besøgende, som ikke kan se dem, får en forklaring af emnet og konteksten. I nogle tilfælde anvender vi visningsteknikker, der ikke er tilgængelige, men vi forsøger altid at levere læsbare sider og formater som alternativ.

Vores hvileløse kultur betyder, at vi fortsætter med at forbedre vores websted, så det bliver en omfattende oplevelse for alle brugere.