* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
VÆRKTØJ TIL SØGNING EFTER TOSHIBA B2B-FORHANDLERE

Velkommen til værktøjet til søgning efter Toshiba-forhandlere for B2B-partnere. Klassificeringen af resultater er baseret på både partnerens områdespeciale, samt om forhandleren er en del af det eksklusive Toshiba-partnerprogram for Premium-forhandlere.

Søg efter din valgte partner ved hjælp af nedenstående søgevariabler.

 
Platin
Det er kun få partnere, der opnår Platin-status, og denne status tildeles kun partere, der modtager målrettet kundestyring og uddannelse fra Toshiba. Toshiba opfordrer sine Platin-partnere til at specialisere sig inden for et af fire områder: Små og mellemstore virksomheder, Store virksomheder, Uddannelse og Offentlige myndigheder.
SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER
Toshiba-partnere, der specialiserer sig i løsninger til små og mellemstore virksomheder.
STORE VIRKSOMHEDER
Toshiba-partnere, der fokuserer på store virksomheder, der kræver skræddersyede tilbud.
UDDANNELSE
Toshiba-partnere, der specialiserer sig på uddannelsesområdet og hjælper med at forme succesen for kommende generationer med deres viden inden for udvikling af computerløsninger.
OFFENTLIGE MYNDIGHEDER
Toshiba-partnere, der udvikler løsninger i henhold til de krav og behov, der måtte være hos offentlige myndigheder.
 
Guld
Guld-partnere modtager uddannelse og viden direkte fra Toshiba, hvilket sikrer, at de fuldt ud er i stand til at yde support i forbindelse med dine behov for en specifik Toshiba-løsning i dit lokalområde.

Ændringen er klar

Společnost Dynabook Inc. (starý název společnosti je Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) a její pobočky byly dne 1. října 2018 odtrženy ze skupiny Toshiba Group.

Få mere at vide