* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Innovation til erhvervslivet

Hvorfor Toshiba?
Erhvervsmodel
Tjenester
Løsninger

Toshiba giver dig mere

Kun Toshiba designer og producerer deres egne bærbare computere – helt ned til BIOS-softwaren, der kører under Windows. Derfor kan vi tilbyde dig den allerbedste kvalitet, omfattende sikkerhedsmuligheder og innovative funktioner, der sørger for, at din arbejdsdag forløber uden problemer.

Få mere at vide

Portégé

Ultramobile PC'er med skærme på 13,3" eller mindre samt Intel® Core™ vPro™-processorer.

Få mere at vide

Tecra

Er perfekt til at få tingene gjort med skærme på 14" og 15,6" samt en række tilslutningsmuligheder.

Få mere at vide

Satellite Pro

Vælg blandt en lang række enheder med skærmstørrelser, der spænder fra 13,3" til 15,6".

Få mere at vide

dynaEdge

Udviklet specielt til virksomheder for at optimere effektiviteten af frontlinemedarbejderne – uanset om de arbejder eksternt eller internt i virksomheden.

Få mere at vide

All vores computere til erhvervsbrug

Tjenester

Uanset om du gerne vil udvide din standardgaranti, opgradere dit supportniveau eller gendanne tabte data fra en beskadiget harddisk, så har vi en række tjenester, der passer til dig.

Få mere at vide

Løsninger

Når det drejer sig om at skabe en problemfri arbejdsgang, er de løsninger, du bruger ligeså vigtige som hardwaren.

Se alle løsninger

dynaEdgeUdviklet specielt til virksomheder for at optimere effektiviteten af frontlinemedarbejderne – uanset om de arbejder eksternt eller internt i virksomheden.

Få mere at vide

Toshiba Mobile Zero Clientgiver dine medarbejdere mulighed for at arbejde på farten, samtidig med at virksomhedens sikkerhedsbestemmelser overholdes.

Få mere at vide

Mere fra Toshiba

Pålidelighedsgaranti
Tilbehør
Miljøansvar
Reliability Guarantee

Pålidelighed – eller en komplet reparation og refusion

Vi er helt sikre på kvaliteten af vores enheder, da de følger med et løfte til alle vores virksomhedskunder — vores pålidelighedsgaranti.

Hvis din bærbare computer går i stykker inden for et år fra købsdatoen*, kan du få den repareret gratis hos Toshiba eller en autoriseret Toshiba-servicepartner, og du får du oven i købet dine penge tilbage.


Få mere at vide

*Besøg Toshiba.eu/reliability for at få oplysninger om vilkår og betingelser

Tilbehør

Optimer din bærbare oplevelse med tilbehør til Toshiba-bærbare. Hvad enten du leder efter en bæretaske, yderligere hukommelse eller en docking-løsning, så har Toshiba et tilbehør, der passer til din Toshiba-bærbare. 

Få mere at vide

Miljøansvar

Vi arbejder kontinuerligt på at gøre vores produkter endnu mere miljøvenlige i hver produktfase – fra fremstilling og brug til end-of-life og genbrug.

Toshiba kan hjælpe dig med at opnå dine Carbon Zero-mål og reducere dine samlede udledninger. Vi har strømstyringsværktøjer, der gør det muligt for dig at spare strøm ved at optimere opladningscyklusserne.

Få mere at vide

Videos

Eksempler

Whitepapers

Toshiba Tjenester

Beskyt din investering i længere tid

Toshiba er stolt af kvaliteten af deres enheder, men intet er ufejlbarligt. Derfor er det en god ide at beskytte din enhed med en udvidet garanti. Du kan desuden også opgradere dit supportniveau eller administrere dine aktiver på én specialiseret platform.

Få mere at vide

Kontakt os

Find en forhandler
Support

Find din nærmeste forhandler

Brug vores værktøj til at finde din nærmeste autoriserede Toshiba-forhandler. Uanset om du har brug for en ny bærbar computer eller har brug for at give din it-infrastruktur en overhaling, så vil vores godkendte forhandlere gerne hjælpe.

Find din nærmeste forhandler

Support

Følg nedenstående link for at få mere at vide om de seneste understøttelsesmuligheder, oplysninger og downloads.

Få mere at vide

Vil du gerne snakke med os?

Vi har dygtige it-rådgivere til alle virksomhedsstørrelser og sektorer. Følg linket nedenfor for at få mere at vide om de mange muligheder i en uforpligtende chat.

Kontakt os