* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Make IT work

 • Hvorfor Toshiba?

  • Toshiba giver dig mere

   Kun Toshiba designer og producerer deres egne bærbare computere – helt ned til BIOS-softwaren, der kører under Windows. Derfor kan vi tilbyde dig den allerbedste kvalitet, omfattende sikkerhedsmuligheder og innovative funktioner, der sørger for, at din arbejdsdag forløber uden problemer.

   Få mere at vide ▶
 • Make IT work

  • Vores største udvalg

   Toshiba har mere end 30 års erfaring med design og udvikling af bærbare computere – så du kan være sikker på, at vores teknologi sætter gang i produktiviteten. Se vores største udvalg til erhvervsbrug nogensinde, og find de enheder, der passer til din organisation.

   Se udvalget ▶
 • Erhvervsmodel

 • Tjenester

  • Tjenester

   Uanset om du gerne vil udvide din standardgaranti, opgradere dit supportniveau eller gendanne tabte data fra en beskadiget harddisk, så har vi en række tjenester, der passer til dig.

   Få mere at vide ▶
 • Løsninger

  • Løsninger

   Når det drejer sig om at skabe en problemfri arbejdsgang, er de løsninger, du bruger ligeså vigtige som hardwaren.

   Toshiba Mobile Zero Client giver dine medarbejdere mulighed for at arbejde på farten, samtidig med at virksomhedens sikkerhedsbestemmelser overholdes.

   Få mere at vide ▶

   Smart Data Encryption giver dig mere end en standardkryptering og skærmer alle dele af din harddisk, selvom den fjernes.

   Få mere at vide ▶

Efter branche

 • SMB

  • Lille virksomhed? Stor forskel.

   Hos Toshiba forstår vi, hvordan små og mellemstore virksomheder fungerer. Derfor har vi skabt Satellite Pro-serien med alt fra basis bærbare computere til hverdagens produktivitet til fuldt udstyrede modeller til mere specifikke anvendelser – så uanset, hvilket budget du har, så kan du vælge de enheder, der passer til dine behov. Derudover er hver computer i serien omfattet af vores pålidelighedsgaranti, så din investering er fuldt beskyttet.

   Se udvalget ▶
 • Den private sektor.

  • Til virksomheder. Med sikkerhed på virksomhedsniveau.

   Erhvervsmiljøer kræver bærbare computere med detaljerede specifikationer, så deres ydeevne ikke kun overholder virksomhedens behov men også beskytter din organisation med et højere sikkerhedsniveau. Derfor tilbyder Portégé- og Tecra-serierne et så stort udvalg af funktioner samt mere avancerede sikkerhedsmuligheder.

   Se udvalget ▶
 • Den offentlige sektor

  • Offentlig sektor. Private data.

   Vi har altid været en stor leverandør til den offentlige sektor takket være vores unikke sikkerhedsmuligheder, herunder den eksklusive Toshiba-BIOS, som udfører sikkerhedstjeks tidligere end alle andre ved hver opstart. De avancerede logonmuligheder omfatter smartcards og fingeraftryksaflæser.

   Se udvalget ▶
 • Uddannelse

  • Uddannelse. Hver klasse er anderledes.

   Hver klasse, hver elev og hver lærer har forskellige behov. Derfor har vi designet vores enheder, så de er lettere at forstå og bidrager bedre til læringen. Vælg den rette bærbare computer eller Ultrabook™ til hver enkelt – og giv dem alt, der vil virke befordrende for deres udvikling.

   Se udvalget ▶

Mere fra Toshiba

 • Pålidelighedsgaranti

  • Pålidelighed – eller en komplet reparation og refusion

   Vi er helt sikre på kvaliteten af vores enheder, da de følger med et løfte til alle vores virksomhedskunder — vores pålidelighedsgaranti.

   Hvis din bærbare computer går i stykker inden for et år fra købsdatoen*, kan du få den repareret gratis hos Toshiba eller en autoriseret Toshiba-servicepartner, og du får du oven i købet dine penge tilbage.

   Få mere at vide ▶

   *Besøg toshiba.eu/reliability for at få oplysninger om vilkår og betingelser

 • Miljøansvar

  • Miljøansvar

   Vi arbejder kontinuerligt på at gøre vores produkter endnu mere miljøvenlige i hver produktfase – fra fremstilling og brug til end-of-life og genbrug.

   Toshiba kan hjælpe dig med at opnå dine Carbon Zero-mål og reducere dine samlede udledninger. Vi har strømstyringsværktøjer, der gør det muligt for dig at spare strøm ved at optimere opladningscyklusserne.

   Få mere at vide ▶

Eksempler

Case Img

Coventry Amtsråd

Coventry Amtsråd havde behov for at ændre måden, de betjener deres borgere på, med et nyt mobilitetsprojekt. Efter at de har implementeret Toshibas Portégé Z20t hos deres medarbejdere, er disse blevet mere fleksible og reagerer hurtigere og mere effektivt i deres betjening af borgerne. Se videoen, hvor nøglemedarbejdere fortæller om, hvordan teknologien forandrer amtsrådet.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Walkthrough Media

Walkthrough Media leverer næste generations marketingløsninger til ejendomsmarkedet, og de havde behov for lette og holdbare enheder, der også kunne håndtere deres omfattende multimediekrav. Virksomheden valgte Toshibas bærbare hybridcomputer Portégé Z20t med Windows 10, der opfylder alle deres behov og giver mulighed for redigering på stedet, bedre kundeservice og meget mere.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Rugby World Cup 2015

Rugby World Cup 2015, der blev afholdt i Storbritannien, var det 3. i række, som Toshiba havde sponsoreret. Arrangørerne, World Rugby, havde en række teknologiske krav på tværs af funktioner, der fokuserede på behovene hos spillere og fans eller på de operationelle behov. I tæt samarbejde med Toshibas teams for pc og virksomhedsskærme opfyldte World Rugby alle kravene, der blev stillet for at være vært for den hidtil største turnering til dato.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Pinehurst Chiropatric

Pinehurst Chiropractic Clinic besluttede at skifte til en mere digital arbejdsgang i deres praksis, og de valgte Toshiba Portégé Z20t med Windows 10 til at komme i mål med det. Med denne nye teknologi fik både patienten og administrationen en meget forbedret og strømlinet oplevelse, og samtidig gav det forøget sikkerhed og overholdelse af standarder, så medarbejderne blev mere produktive og effektive.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Loftysoft

Det svenske konsulentfirma Loftysoft AB har valgt Toshiba Portégé Z30t med Windows 10 for at få stor mobilitet under rejser og en bedre kommunikation med klienterne takket være designet med magnesiumlegering og det dynamiske display med berøringsskærm. Virksomheden har fået opfyldt alle krav med Portégé Z30t, da den i én enhed dækker alle deres behov.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Batravision

Batra Vision Medical Group, der er kendt for sin avancerede oftalmologiske teknik, opgraderede sin flåde af bærbare computere til Toshibas Portégé Z30t Ultrabooks med Windows 10, der har givet en forøgelse af både sikkerheden og den mobile funktionalitet for medarbejderne. Det har resulteret i bedre kontakt med patienterne og opfyldelse af branchedækkende krav.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Boru Group

Boru Group er en it-tjenesteudbyder, som skaber projektstyringssystemer og infrastrukturer for organisationer over hele verden. De har brug for adgang til sikre data og programmer, mens de arbejder hos klienterne, og det får de vha. den yderst mobile Portégé Z30-C.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Sherry Fitzgerald

Sherry Fitzgerald er et stort landsdækkende ejendomsmæglerfirma i Irland med 22 kontorer. Toshibas bærbare hybridcomputere Portégé Z20t blev introduceret, og det revolutionerede den måde, medarbejderne arbejdede på. Når der aflægges besøg på mange forskellige steder i løbet af en arbejdsdag, giver Portégé Z20t nye grader af fleksibilitet med 17 timers batteritid, aftagelig tablet og 4G-opkoblingsmulighed.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Desigual

Desigual har erstattet alle stationære computere på sine kontorer med mere end 700 bærbare Toshiba-computere til erhvervsbrug. Desigual har mere end 900 medarbejdere i 106 lande, og derfor er det af afgørende betydning for virksomheden, at de har pålidelige enheder, som altid har forbindelse til netværket.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Botkyrka

Botkyrka Kommune i Sverige søgte efter ny teknologi til de 6000 medarbejdere, der kunne opfylde de ændrede behov. Som et resultat af dette blev der installeret Toshibas Portégé Z30, som skulle hjælpe med til at nå målet ved at give en mere mobil arbejdsstyrke og samtidig strømline administrationsprocesserne, hvilket reducerede administrationen i betydelig grad.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Go ON UK

Go ON UK er en velgørende organisation, der har som mål at sikre, at alle voksne har de grundlæggende digitale færdigheder, de har behov for i vor tids verden. Med de høje målsætninger, og blot 15 medarbejdere til at gennemføre dette, var en robust, pålidelig og mobil flåde af bærbare computere nøglen til deres succes. Toshibas Ultrabooks blev implementeret som et værdifuldt værktøj for alle medarbejdere, da de var lette at integrere i den eksisterende it-infrastruktur, og 3G-opkoblingsmuligheden gav øget mobilitet.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Deloitte

Deloitte Irland, der er et førende selskab inden for virksomhedsrådgivning med over 1300 ansatte, havde behov for en langsigtet partner til bærbar computere, så de kunne forsyne deres arbejdsstyrke med pålidelige og sikre pc'ere til de meget mobile medarbejdere, der har kundekontakt. Toshiba opfyldte deres behov og levede op til deres strenge krav om at levere et sortiment af bærbare computere, der også hjalp med til at give omkostningsbesparelser og lavere samlede ejeromkostninger.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►
Case Img

Bishop Challoner Catholic College

Bishop Challoner Catholic College, der er hjemmehørende i Birmingham, Storbritannien, implementerede Toshibas unikke Self Maintainer-program, der giver skoler og deres studerende mulighed for selv at udføre it-reparationer og derved nedsætte omkostningerne til forsikring og vedligeholdelse. Desuden giver det også de studerende nye færdigheder og en øget teknologisk ekspertise, som de kan bruge i deres fremtidige karrierer.

Bemærk, at filen til download er på engelsk ►

Whitepapers

Case Img

Make IT work

Vi har udarbejdet guiden Make IT work til overordnede it-beslutningstagere, hvor vi ser nærmere på, hvordan nutidens it-udfordringer og fremtidens krav kan håndteres, ved hjælp af bl.a. indsigt fra analytikere, tværeuropæisk research og råd fra vores egne eksperter. Guiden er centreret omkring, hvad vi mener skal være grundpillerne i en vellykket it-strategi, herunder administration, sikkerhed, pålidelighed og tilslutningsmuligheder.

Få mere at vide ►

Tjenester og tilbehør

 • Servicér den

  • Beskyt din investering i længere tid

   Toshiba er stolt af kvaliteten af deres enheder, men intet er ufejlbarligt. Derfor er det en god ide at beskytte din enhed med en udvidet garanti. Du kan også sikre den mod uheld og tyveri.

   Få mere at vide ▶
 • Dock den

  • Praktisk tilslutning

   Giv dine brugere muligheden for at få forbindelse til alt, hvad de har brug for, med vores værdipakkede dockingpakke. Pakkerne er kompatible med næsten alle vores enheder – dine brugere sparer tid, og du sparer penge.

   Få mere at vide ▶
 • Sæt strøm til den

  • Mere strøm i længere tid

   Toshibas strømpakke er perfekt til professionelle på farten, så de kan forblive mobile og forbundet i længere tid. Strømmulighederne fås også som standard på tværs af næsten alle modeller – så du kan øge fleksibiliteten og spare penge i forbindelse med strømforsyning af enhederne i din virksomhed.

   Få mere at vide ▶

Kontakt os

 • Find en forhandler

  • Find din nærmeste forhandler

   Brug vores værktøj til at finde din nærmeste
   autoriserede Toshiba-forhandler. Uanset om du har brug for en ny bærbar
   computer eller har brug for at give din it-infrastruktur
   en overhaling, så vil vores godkendte
   forhandlere gerne hjælpe.

   Find din nærmeste forhandler ▶
 • Support

  • Support

   Følg nedenstående link for at få mere at vide om de seneste understøttelsesmuligheder, oplysninger og downloads.

   Få mere at vide ▶
  • For vores partnere

   Se de seneste produktmaterialer og andre nyttige oplysninger for Toshibas kanalpartnere på vores partnerportal.

   Få mere at vide ▶

Vil du gerne snakke med os?

Vi har dygtige it-rådgivere til alle virksomhedsstørrelser og sektorer. Følg linket nedenfor for at få mere at vide om de mange muligheder i en uforpligtende chat.

Tilmeld dig ▶

Følg os