* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Toshiba Business
Vision

Business Vision fungerer på en Open Pluggable Specification-enhed, der kan installeres på næsten alle Toshibas digitale skiltningsenheder.

Support af forskelligt indhold – herunder video, billeder og tekst – på mange forskellige konfigurationer betyder, at du kan skabe digital skiltning, der er helt unik for dit brand.

Administrer din enkeltstående, lokalnetværks- eller cloud-baserede konfigurationer med Business Vision, og styr alle dine skærme fra én enkelt fjernplacering.

Styr din indhold i forhold til kunderne

Administrer indhold på tværs af alle dine skærme med Business Vision digital skiltningssoftware – kan køre som en enkeltstående løsning eller via et lokalt eller cloud-baseret netværk.

Få mere at vide

Hvad er Business Vision

Business Vision er software til fjernadministration af digitale skiltningsmeddelelser i forskellige virksomhedsmiljøer. Den kan køre som en enkeltstående løsning eller via et lokalt eller cloud-baseret netværk og er kompatibel med Toshibas udvalg af digitale skiltningsenheder til virksomheder.

Få mere at vide

Hvordan fungerer det?

Det er nemt at tage Business Vision i brug, da softwaren er kompatibel med Toshibas udvalg af digitale skiltningsenheder.

  • Installér den på OPS-kompatible (Open Pluggable Specification) enheder.
  • Udnyt forskellige konfigurationsindstillinger og -skabeloner til unik skiltning.
  • Importér billeder, tekst, feeds til sociale medier, video og meget mere.
  • Planlæg indhold, fastsæt skærmregler, og tilpas alle dele af dine meddelelser.
  • Styr skærmene direkte gennem et lokalnetværk eller via cloud'en.
  • Vis indhold fra forskellige lokale kilder med flere tilslutningsmuligheder.

Videos