* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Reliability Guarantee

Du bliver ikke skuffet over din bærbare Toshiba
Hvis den går i stykker, får du den repareret gratis, og du får pengene tilbage*

Hos Toshiba har vi fuld tilllid til vores bærbare computere. Og når du køber en, skal du også trygt kunne stole på den. Derfor giver vi vores kunder en pålidelighedsgaranti – et løfte om, at du ikke bliver skuffet over vores produkter.

Vores løfte til dig

Hvis din bærbare computer går i stykker inden for et år fra købsdatoen*, kan du få den repareret gratis af Toshiba eller en autoriseret Toshiba-forhandler. Og da vi har fuld tillid til pålideligheden af vores produkter, får du oven i købet dine penge tilbage*.

Vi tilbyder førsteklassesprodukter

Vi har været førende inden for udviklingen af elektroniske enheder i mere end 30 år, hvor vi har udviklet driftsikre produkter, der kan forbedre produktiviteten i alle miljøer. Desuden gennemgår hver enkelt af vores bærbare computere en HALT-test (Highly Accelerated Life Testing), som simulerer tre års brug. Det er kun de computere, der består denne skrappe test, der opfylder Toshibas krav.

TRIN 1

TRYGT KØB
Køb en kvalificeret bærbar Toshiba-computer.

TRIN 2

NEM REGISTRERING
Tilmeld dig vores Pålidelighedsgaranti inden 30 dage for købet af dit produkt.


Registrer din nye bærbare computer nu

TRIN 3

GRATIS REPARATION OG REFUSION AF KØBESUMMEN
Hvis det usandsynlige skulle ske, at din bærbare computer går i stykker, skal du bruge denne formular til at bede om en gratis reparation under garantien OG en refusion af købesummen.


Hent refusionsformular

Ændringen er klar

Společnost Dynabook Inc. (starý název společnosti je Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) a její pobočky byly dne 1. října 2018 odtrženy ze skupiny Toshiba Group.

Få mere at vide