* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER


Meddelelse om Toshibas frivillige udskiftningsprogram for vekselstrømskabler til visse bærbare pc'er


Den 25. november 2014 offentliggjorde Toshiba Europe GmbH ("Toshiba") en meddelelse om et frivilligt udskiftningsprogram for vekselstrømskabler, der er solgt med visse bærbare Toshiba-computere og/eller udskiftet i forbindelse med en reparation. Det kan i øjeblikket ikke udelukkes, at der er en potentiel risiko for overophedning og brandfare i enkelte eventuelt berørte vekselstrømskabler.

Toshiba tilbyder derfor en gratis udskiftning af de eventuelt berørte vekselstrømskabler.

De vekselstrømskabler, der er omfattet af dette frivillige udskiftningsprogram, er mærket "LS-15" på den del af kablet, der sættes i strømadapteren. Kablerne er fremstillet i en begrænset produktionsperiode, som kan identificeres ved hjælp af serienummeret på den bærbare computer. Se fotoet nedenfor, som viser placeringen af mærket "LS-15".

Det er kun vekselstrømskabler, der er mærket "LS-15", som er omfattet af dette udskiftningsprogram.

strřmkabel

Hvis du vil vide om din pc blev leveret med et vekselstrømskabel, eller om dit udskiftede vekselstrømskabel er omfattet af dette frivillige udskiftningsprogram, skal du gå til følgende Toshiba-websted https://extranet.toshiba-tro.de/da-DK/acreplacement.aspx og følge vejledningen, så du kan registrere dig og få udskiftet vekselstrømskablet gratis.

Hvis dit vekselstrømskabel er omfattet af Toshibas frivillige udskiftningsprogram, skal du straks tage pc'en ud af vekselstrømsstikket og vente på, at du modtager det udskiftede vekselstrømskabel. I mellemtiden kan du fortsat bruge din pc på batteristrøm.

Kontakt et Toshiba-kontaktcenter, hvis du har spørgsmål vedrørende dette frivillige udskiftningsprogram. Du kan finde dit nærmeste kontaktcenter i vores globale ASP-database og vælge det pågældende land http://www.toshiba.eu/innovation/generic/ASP_SUPPORT/.