* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Why Toshiba

Derfor skiller vi os ud
Ægte Innovation

140 år med innovation

Hos Toshiba er vi stolte af at være en helt anden type it-udbyder. I mere end 140 år har innovation været en del af vores kultur, og vi har over 30 års erfaring med at designe, konstruere og udvikle bærbare computere til erhvervslivet.

Se udvalgetFra design til produktion – vi gør det selv

Tag på en rundvisning i Toshibas innovationscenter i Hangzhou – her designer, konstruerer, udvikler og afsender vi alle vores bærbare computere til erhvervslivet. Vi laver alt internt.


Toshiba in innovation

Lokale faciliteter med
global rækkevidde

Toshiba har udviklings-, research- og produktionscentre over hele verden – herunder i Cambridge, Tokyo og Hangzhou i Kina.

Grundlaget for en bedre forretningsfremtid

It til virksomheder udvikles konstant. Toshibas teknikere er med fremme i forreste linje og anvender den nyeste teknologi i løsningerne til alle virksomhedstyper i alle mulige brancher. Ved at være nyskabende på alle områder fra computere til IoT-enheder er det vores mål at drive den digitale transformation i vores kunders virksomheder.

Testet i forhold til MIL STD 810G, internationalt anerkendt som de mest udfordrende miljøtests.

Vores bærbare computere er underlagt en lang række testscenarier, herunder høje temperaturer (30 °C-60 °C), fald fra 76 cm, støvtests, højdesimulering på 4.750 m, lave temperaturer (ned til -20 °C) samt rystelses- og stødtests.

H.A.L.T. testet
MIL STD testet

Videos

Toshiba Mobile Zero Client

Førsteklasses funktioner,
inkluderet som standard

Sikkerhed

Når det drejer sig om fortrolige oplysninger, er der brug for enheder, der beskytter jer og jeres kunder, uanset hvor I arbejder. Bærbare Toshiba-computere til virksomheder er fremstillet iht. standarder, der beskytter selv de mest værdifulde data.

Vi er den eneste producent, der udvikler vores eget BIOS internt – så I kan få ultrasikker adgang og kontrol. Sikker logon fra flere steder inkluderer adgangskoder, fingeraftryk og Smartcard-muligheder. Mobile Zero Client-løsninger, der understøtter store VDI-leverandører, herunder Citrix og VMware, gør det hurtigt og let at komme i gang, uden at det er nødvendigt at ændre på jeres infrastruktur.

Pålidelighed

Jeres bærbare Toshiba-computere vil ikke skuffe jer – det garanterer vi. Hver eneste bærbare computer gennemgår en streng H.A.L.T.-test (Highly Accelerated Life Test), som udføres af det selvstændige testinstitut, TÜV Rheinland, og som simulerer tre års brug. Vores teknikere har udviklet vores førsteklasses bærbare computere med færre interne dele, så sandsynligheden for nedbrud reduceres drastisk.

Og denne holdbarhed betyder ikke, at der er gået på kompromis med det lette, slanke og elegante design, I er blevet vant til fra de bærbare Toshiba-computere. Vi er faktisk så sikre på pålideligheden af vores professionelle enheder, at vi tilbyder en unik pålidelighedsgaranti. Hvis det usandsynlige skulle se, at den bærbare computer går i stykker i garantiperioden, erstatter vi enheden og giver en refusion*.

Brugervenlighed

Når I vælger den rette professionelle enhed til hver enkelt medarbejder, bør det ikke gå ud over jeres mulighed for at administrere flåden. Bærbare Toshiba-computere er udviklet med fælles software, strømforsyning og docking for at give problemfri forbindelse, samarbejde og styring i virksomheden.

Hold forbindelsen overalt vha. USB 3.0, HDMI, RGB, Gigabit LAN og Intel® Pro Wi-Di. Hav energi nok til hele dagen med en batterilevetid på op til 15 timer**, og få hurtigopladningsmuligheder, så I kan genoplade til op til 80 % på bare fem minutter. Arbejd overalt vha. de trådløse muligheder, der inkluderer Bluetooth, 4G og Toshibas avancerede Wi-Fi-teknologi med to antenner**.Se udvalget

* Se vilkår og betingelser på toshiba.dk/reliability
** Afhængigt af konfigurationen.