* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Windows 8

Windows 8 er udviklet med dig i fokus. Læg det vigtigste indhold på startskærmen, og få øjeblikkelig adgang til personer, apps, websteder og meget mere, så du skal bruge mindre tid på at søge og får mere tid til at arbejde.

Windows 8 er perfekt til Toshibas bærbare computere, slanke og lette UltrabooksTM, konvertible UltrabooksTM med touchscreen og alt-i-en-pc'er.

Harddiske

Tag backup af alle dine filer, dine fotos, din musik og meget mere. Vælg mellem vores udvalg af smarte mobile og stationære harddiskløsninger, som fås i mange forskellige farver og designs.

TOSHIBA-TJENESTER

Hold styr på det, der betyder mest! Beskyt dine dyrebare Toshiba-produkter og dine data. Ved hjælp af vores store udvalg inden for produktsupport og professionelle tjenester kan vi altid finde en løsning, så du undgår uventede skader og fejl. Uanset om du vil udvide din standardgaranti, opgradere dit supportniveau eller forhindre tab af data, så fokuserer vi altid på dine individuelle behov.

Klik here for yderligere oplysninger.

Yderligere oplysninger

Bærbare computere til hjemmebrug

Toshiba Satellite-familien giver dig enestående allround ydeevne, der er perfekt til hjemmebrug, i alt fra bærbare hverdagscomputere til banebrydende underholdningsmaskiner. Kraftfulde processorer, avanceret grafik, forbløffende skærme, indbyggede skrivbare Blu-ray™- eller dvd-drev og højtydende integrerede højttalere kombineret med uovertruffen Toshiba-kvalitet i én samlet og enestående pakke. Den forbløffende Satellite-serie fra Toshiba har det hele, uanset om du er en gamer, vild med HD-film eller blot er på udkig efter en bærbar computer til at surfe på internettet til dagligt.

Bærbare spilcomputere

Hvis du er vild med multimedier eller er en engageret gamer, så har du brug for en computer med ekstrem ydeevne. Qosmio-serien fra Toshiba giver dig al den kraft og styrke, du har brug for. Processorer med høj ydeevne, ekstrem og dedikeret grafik og den førende skærmteknologi fra Toshiba, giver dig utrolig afspilning af Blu-ray-diske og de nyeste pc-spil, sammen med fængslende lyd fra højttalere, designet af lydeksperter hos Harman Kardon®.

Bærbare computere til forretningsbrug

Vores forretningsserie inkluderer bærbare computere til de mest krævende professionelle brugere. Hos Toshiba kan du være sikker på at finde den perfekte bærbare computere, som du kan stole på. Dette gælder, uanset om du er på udkig efter en tynd og let bærbar computer, en højtydende computer til professionelt brug eller en pålidelig erstatning for din skrivebordscomputer. Du kan stole på, at de bærbare computere fra Toshiba giver dig en mobil computeroplevelse af høj kvalitet, uanset om du er på kontoret eller på farten.

Valgmuligheder til pc. Tilbehør

Udstyr din bærbare computer med tilbehør fra Toshiba -- eksterne hardiske, dedikerede og universelle dockingløsninger og bæretasker.

Toshiba Services

Har du tænkt på at opgradere eller udvide din computer eller den digitale produktbeskyttelse? Toshiba Services kan hjælpe dig med at beskytte din produktinvestering. Vores service inkluderer garantiforlængelse, datagenoprettelse, afhentning og returnering, on-site-reparation og meget mere.