Ændringen er klar

Společnost Dynabook Inc. (starý název společnosti je Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) a její pobočky byly dne 1. října 2018 odtrženy ze skupiny Toshiba Group.

Få mere at vide
* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Support – pc'er til erhvervsbrug

Kontakt os

Har du brug for hjælp med din bærbare Toshiba-computer? Vores lokale supportcenter kan svare på tekniske spørgsmål og hjælpe dig med dine supportanmodninger.

Find supportkontakter

Hvis du har forespørgsler i et andet land, skal du klikke her for at finde et supportcenter eller en autoriseret tjenesteudbyder i resten af verden.

Hvis du har brug for support til en anden kategori af Toshiba-produkter, skal du gå til det relaterede websted, som du kan få adgang til her.

Produktspecifik support

Serienummeropslag

Du kan søge yderligere oplysninger om en specifik model ved at indtaste et serienummer herunder

Nulstil
Eller vælg dit produkt
Start
Hent drivere

Få mere at vide
Hent brugervejledninger

Få mere at vide
Hent firmware

Få mere at vide
Søg i Teknisk viden

Få mere at vide
Produktregistrering

Få mere at vide
Automatiseret chatsystem

Chat med Yoko